Konferencja „Genetyka kliniczna nowotworów 2009”

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za wzięcie udziału w konferencji „Genetyka kliniczna nowotworów 2009” w dniach 10 – 11 grudnia 2009. Mamy nadzieję, że spełniła ona Państwa oczekiwania, zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym. Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek uwagi na temat konferencji, uprzejmie prosimy kierować je na adres:
KonferencjaNowotworyDziedziczne@wp.pl

Jeśli uważacie Państwo, że informacje o naszych konferencjach nie docierają do wszystkich zainteresowanych, prosimy przesłać nam adresy e-mailowe takich osób – z pewnością dopiszemy je do naszej listy mailingowej. Jednocześnie chcielibyśmy zaprosić Państwa na kolejną konferencję, która odbędzie się jesienią 2010 roku. W tym celu już teraz można się wpisać na listę uczestników – wystarczy wysłać na nasz adres swoje dane (KonferencjaNowotworyDziedziczne@wp.pl).

Chcielibyśmy również podziękować Ministerstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego oraz PZU Życie S.A. za dofinansowanie konferencji.Serdecznie zapraszamy do dalszej współpracy,