Konferencja „Genetyka kliniczna nowotworów 2011’’

KONFERENCJA NAUKOWA
„Genetyka kliniczna nowotworów 2011’’

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za wzięcie udziału w konferencji „Genetyka kliniczna nowotworów 2011” która odbyła się w dniach 17-18  listopada  2011r. Mamy nadzieję, że spełniła ona Państwa oczekiwania, zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym. Zdjęcia z konferencji zamieszczone są w galerii. (link) Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek uwagi na temat konferencji, uprzejmie prosimy kierować je na adres: konferencjanowotworydziedziczne@wp.pl

10x15small

Jeśli uważacie Państwo, że informacje o naszych konferencjach nie docierają do wszystkich zainteresowanych, prosimy przesłać nam adresy e-mailowe takich osób – z pewnością dopiszemy je do naszej listy mailingowej.

Jednocześnie chcielibyśmy zaprosić Państwa na kolejną konferencję, która odbędzie się w 2 połowie

2012 roku. W tym celu już teraz można się wpisać na listę uczestników,

wystarczy wysłać na nasz adres swoje dane (konferencjanowotworydziedziczne@wp.pl).

Chcielibyśmy również podziękować Ministerstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego oraz PZU Życie S.A. oddział w Szczecinie za dofinansowanie konferencji oraz firmom, MAXIMUS, MERANCO oraz DANMAR i  HCS EUROPE za udział w konferencji.

Szczególne podziękowania składamy

J.M. Rektorowi PUM  prof. dr hab. n. med. Przemysławowi Nowackiemu

za objęcie honorowym patronatem  konferencji „Genetyka kliniczna nowotworów 2011’’

Serdecznie zapraszamy do dalszej współpracy.