MIĘDZYNARODOWA KONFERENCJA NAUKOWA „Genetyka kliniczna nowotworów 2012’’

MIĘDZYNARODOWA KONFERENCJA NAUKOWA
„Genetyka kliniczna nowotworów 2012’’

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za wzięcie udziału w międzynarodowej konferencji naukowej „Genetyka kliniczna nowotworów 2012” która odbyła się w dniach 30-31 sierpnia 2012r. Mamy nadzieję, że spełniła ona Państwa oczekiwania, zarówno pod względem merytorycznym, jak i organizacyjnym. Zdjęcia z konferencji zamieszczone są w galerii. (link). Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek uwagi na temat konferencji, uprzejmie prosimy kierować je na adres: konferencjanowotworydziedziczne@wp.pl

Jednocześnie chcielibyśmy zaprosić Państwa na kolejną konferencję, która odbędzie się w 2013 roku. W tym celu już teraz można się wpisać na listę uczestników – wystarczy wysłać na nasz adres swoje dane (konferencjanowotworydziedziczne@wp.pl).

Chcielibyśmy również podziękować Ministerstwu Nauki i Szkolnictwa Wyższego oraz Marszałkowi Województwa Zachodniopomorskiego i Pomorskiemu Uniwersytetowi Medycznemu w Szczecinie, jak również PZU Życie SA Oddział Regionalny w Szczecinie, Roche Diagnostics Polska Sp. z o. o., Meranco Aparatura Kontrolno-Pomiarowa i Laboratoryjna Sp. z o. o., Sanlab S. C., Symbios Sp. z o. o. oraz Polskiej Fundacji Przedsiębiorczości za dofinansowanie konferencji.

Szczególne podziękowania składamy J.M. Rektorowi PUM prof. dr hab. n. med. Przemysławowi Nowackiemu oraz Marszałkowi Województwa Zachodniopomorskiego Olgierdowi Geblewiczowi za objęcie honorowym patronatem międzynarodowej konferencji naukowej „Genetyka kliniczna nowotworów 2011’’

Serdecznie zapraszamy do dalszej współpracy

_MG_5486small

_MG_5475small